понедељак, 18. мај 2015.

BINGO DEZERT U CASI



Sastojci:

Puding:

1/2 l. mleka,
1 kesica vanil secera,
3 kasike secera,
1 kesica pudinga od vanile,
6-7 komada jafa keksa,
6-7 komada piskota.

Ostalo:

3 komada piskota.

Dekoracija:

3 komada piskota,
3 komada jafa keksa i
rendana cokolada.

Priprema:

Odvojiti malo mleka i u njemu razmutiti prasak za puding, ostatak mleka staviti sa secerom i vanil secerom da provri. U provrelo mleko dodati razmucenu smesu i kuvati uz stalno mesanje na laganoj vatri dok se ne zgusne.

Pripremiti 3 dezertne case pa u svaku na dno staviti po jednu kasiku vruceg pudinga pa na puding staviti u svaku casu po jednu iseckanu piskotu.


Zatim u ostatak pudinga dodati iseckanih 6-7 piskota i 6-7 jafa keksa ( dodati u vruc puding ) i promesati.

Smesu naneti u dezertne case preko iseckanih piskota. Odozgo posuti sa rendanom cokoladom i svaku casu dekorisati sa po jednom piskotom i jafom ili dekorisati po vasoj zelji.


Нема коментара:

Постави коментар