понедељак, 18. јануар 2016.

TOST TORTA



Sastojci:

2 tost hleba.

Fil 1:

100 gr. majoneza,
120 gr. kisele pavlake,
1 mala čašica krem sira,
4 krastavčića.

Fil 2 :

100 gr. majoneza,
120 gr. kisele pavlake,
200 gr. šunkarice i
2 kašike kečapa.

Fil 3:

100 gr. majoneza,
120 gr. kisele pavlake,
5 obarenih jaja,
5 krastavčića.

Premaz:

2 čaše kisele palake.

Posipanje:

200 gr. izrendanog kačkavalja.

Priprema:

Fil 1:

U vangli sjediniti majonez, pavlaku i krem sir, zatim dodati sitno iseckane ili izrendane krastavčiće i sve izmešati kašikom.


Fil 2:

Sjediniti majonez i kiselu pavlaku, zatim dodati šunkaricu sitno iseckanu ili izrendanu i kečap pa sve dobro izmešati.


Fil 3:

Sjediniti majonez i pavlaku, dodati sitno iseckana ili izrendana jaja i sitno iseckane ili izrendane krastavčiće i sve dobro izmešati.


Filovanje:

Na tacnu poređati 6 kriški tosta, premazati sa Filom 1 - red tosta - premazati sa Filom 2 - red tosta pa premazati sa Filom 3 - red tosta pa celu tortu premazati sa 2 čaše kisele pavlake i odozgo posuti sa izrendanim kačkavaljem.