link
Sastojci:
7-8 palacinaka
Filovanje:
2 dl. kisele pavlake,
250gr. sunkarice iseckane na kockice,
4 kisela krastavca iseckana na kockice,
po zelji kecap,
po zelji origano i
po zelji izrendan kackavalj.
Pohovanje:
2 jaja i
prezle
Priprema:
Pripremiti smesu za palacinke po vasem receptu pa ih ispeci.
Premazati palacinke pavlakom, posuti sa sunkaricom, krastavcima, kecapom i origanom. Po zelji moze se dodati i izrendan kackavalj ( ja ovaj put nisam stavljala kackavalj ).
Nafilovanu palacinku preklopiti u pravougaonik.
Zatim je umociti u umucena jaja pa u prezle i staviti u pleh oblozen papirom za pecenje. Isti postupak ponoviti i sa preostalim palacinkama.
Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok malo ne porumene.
Sastojci:
7-8 palacinaka
Filovanje:
2 dl. kisele pavlake,
250gr. sunkarice iseckane na kockice,
4 kisela krastavca iseckana na kockice,
po zelji kecap,
po zelji origano i
po zelji izrendan kackavalj.
Pohovanje:
2 jaja i
prezle
Priprema:
Pripremiti smesu za palacinke po vasem receptu pa ih ispeci.
Premazati palacinke pavlakom, posuti sa sunkaricom, krastavcima, kecapom i origanom. Po zelji moze se dodati i izrendan kackavalj ( ja ovaj put nisam stavljala kackavalj ).
Nafilovanu palacinku preklopiti u pravougaonik.
Zatim je umociti u umucena jaja pa u prezle i staviti u pleh oblozen papirom za pecenje. Isti postupak ponoviti i sa preostalim palacinkama.
Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok malo ne porumene.
Нема коментара:
Постави коментар