понедељак, 2. децембар 2013.

ZAPECENE SLANE PALACINKE


Sastojci:

7-8 ispecenih palacinaka.

Fil:

kisela pavlaka,
senf,
na kockice isecen parizer.

Preliv:

2-3 kasike kisele pavlake,
2 jaja,
1-2 kasicice senfa i
1/2 kasicice soli.

Priprema:

Palacinke ispeci po svom receptu.
Palacinku filovati tako sto jednu polovinu palacinke premazete pavlakom, a drugu senfom pa zatim posuti seckanim parizerom.


Palacinku uviti kao sarmu pa staviti u podmazanu vatrostalnu posudu.
Isti postupak ponoviti i sa ostalim palacincima.

Preliv:

Umutiti pavlaku sa jajima, senfom i soli pa timpe preliti poredjane palacinke, odozgo posuti sa malo seckanog parizera i zapeci u rerni.








Нема коментара:

Постави коментар