link
Sastojci:
1 list oblande,
200gr. petit keksa u komadu,
2 dl. soka od narandze.
Fil1:
2 case secera,
2 case vode,
125 gr. margarina,
200gr. kokosa,
100gr. cokolade za kuvanje i
250gr. mlevenog keksa.
Fil2:
100gr. secera,
1/2dl vode,
100gr. cokolade,
125gr. margarina i
200gr. mlevenih oraha.
Priprema:
Fil 1:
Secer i vodu staviti na vatru da se secer otopi, zatim dodati margarin i cokoladu da se otope. Skloniti sa vatre i umesati kokos i mlevenih keks. List oblande premazati sa toplim filom, zatim preko fila poredjati keks prethodno potopljen u sok od narandze.
Fil2:
Secer i vodu staviti na vatru da se secer otopi, zatim dodati margarin i cokoladu da se otope. Skloniti sa vatre i umesati mlevene orahe. Fil naneti prkeo keksa i ostaviti da se kolac dobro stegne.
Stegnut kolac premazati cokoladnom glazurom ili ukrasiti po zelji.
Нема коментара:
Постави коментар