Sastojci:
2 tost hleba.
Fil 1:
100 gr. majoneza,
120 gr. kisele pavlake,
1 mala čašica krem sira,
4 krastavčića.
Fil 2 :
100 gr. majoneza,
120 gr. kisele pavlake,
200 gr. šunkarice i
2 kašike kečapa.
Fil 3:
100 gr. majoneza,
120 gr. kisele pavlake,
5 obarenih jaja,
5 krastavčića.
Premaz:
2 čaše kisele palake.
Posipanje:
200 gr. izrendanog kačkavalja.
Priprema:
Fil 1:
U vangli sjediniti majonez, pavlaku i krem sir, zatim dodati sitno iseckane ili izrendane krastavčiće i sve izmešati kašikom.
Fil 2:
Sjediniti majonez i kiselu pavlaku, zatim dodati šunkaricu sitno iseckanu ili izrendanu i kečap pa sve dobro izmešati.
Fil 3:
Sjediniti majonez i pavlaku, dodati sitno iseckana ili izrendana jaja i sitno iseckane ili izrendane krastavčiće i sve dobro izmešati.
Filovanje:
Na tacnu poređati 6 kriški tosta, premazati sa Filom 1 - red tosta - premazati sa Filom 2 - red tosta pa premazati sa Filom 3 - red tosta pa celu tortu premazati sa 2 čaše kisele pavlake i odozgo posuti sa izrendanim kačkavaljem.
Нема коментара:
Постави коментар