Sastojci:
Fil za punjenje korpica:
200 gr. margarina,
200 gr. prah secera,
1 kesica vanil secera
300 gr. mlevenih oraha,
2 kasicice ruma,
sok od 1 limuna i
100 gr. sitno iseckanih zele bombona.
Cokoladni fil:
200 gr. margarina i
200 gr. cokolade za kuvanje.
Priprema:
Fil za punjenje korpica:
Margarin umutiti penasto sa prah secerom i vanil secerom, zatim dodati orahe, rum, sok od limuna i iseckane zele bombone pa sve dobro umutiti. Fil sipati kasicicom u papirne korpice pa kasicicom lepo izravnati fil u korpicama.
Cokoladni fil:
Margarin umutiti penasto pa mu dodati cokoladu otopljenu na pari i sve dobro umutiti da se smesa sjedini. Dobijenu smesu nanositi pomocu sprica za ukrasavanje na fil u korpicama. Odozgo posuti sa sarenim mrvicama ili mlevenim orasima.
Нема коментара:
Постави коментар