Sastojci:
1 pakovanje slanih rozen kora
350 gr. feta sira,
150 gr. sitnog sira,
200 gr. kisele pavlake,
200 gr. majoneza,
4 rendana barena jaja,
150 gr. rendane šunkarice,
3 rendana kisela krastavca,
3 rendane barene šargarepe.
Dekoracija:
2-3 kašike kisele pavlake i
100 gr. rendanog kačkavalja.
Priprema:
Viljuškom izgnječiti fetu, dodati sirni sir, pavlaku, majonez i rendana jaja pa sve sjediniti kašikom. Smesu podeliti na tri dela.
U jedan deo dodati rendanu šargarepu.
U drugi deo dodati rendane krastavčiče.
U treći deo dodati rendanu šunkaricu.
Filovima naizmenično filovati korice.
Kora - fil sa šargarepom - kora - fil sa krastavcima - kora - fil sa šunkaricom i tako redom dok se ne utroše sastojci, završiti sa korom pa odozgo koru premazati sa pavlakom i posuti rendanim kačkavaljem.
Нема коментара:
Постави коментар